Έμειναν στο μηδέν Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα

Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο τεστ και το πιο δύσκολο της προετοιμασιας ολοκλήρωσε με ισοπαλία 0-0 ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με αντίπαλο τον Άρη. Η ομάδα του κ. Πετράκη έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Το συνηθισμένο πολύ μέτριο του α’ ημιχρόνου, όπου ο Άρης κυριάρχησε και έκανε πολλές φάσεις κι ένα πολύ καλό στην επανάληψη και κυρίως στο πρώτο της 20λεπτο, όπου ήταν το πιο δαιμονισμένο 20λεπτο όλης της προετοιμασίας και σ’ αυτό συνέβαλαν η είσοδος του Κρίζμαν, η καλή δημιουργική διάθεση του Γιάκου, η σταθερότητα του Σκόνδρα και η πολύ καλή συνεργασία που είχαν από αριστερά οι Τσικάρσκι και Κακούμπα. Στο διάστημα αυτό ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε μεγάλες ευκαιρίες με Κρίζμαν και Ξύδα και δημιούργησε προϋποθέσεις να σκοράρει και σ’ άλλες περιπτώσεις.

Από το 68’ και μετά έγιναν πάρα πολλές αλλαγές από τις δύο ομάδες, αλλά ακόμα και οι πιτσιρικάδες είχαν συνοχή και κράτησαν πολύ καλά τις θέσεις τους.

Αν κάτι κρατάει ο ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα είναι το β’ ημίχρονο, στο οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να απειλήσει και χωρίς τον μεγάλο απόντα Κόντε, για τον οποίο και στις δηλώσεις του ο κ. Πετράκης είπε ότι είχε πάθει γαστρεντερίτιδα. Από εκεί και πέρα, η αμυντική λειτουργία ήταν πιο βελτιωμένη σε σχέση με άλλα ματς, με τον Κάστρο να είναι άψογος ανασταλτικά και να αφήνει λίγα πράγματα για το κέντρο άμυνας, όπου κι εκεί οι Σκόνδρας και Μιχαήλ είχαν εύκολο σχετικά έργο, ενώ ειδικά στο α’ μέρος κρατάμε και τις καλές τοποιετήσεις του Γιάκου που είχε τις επεμβάσεις σε όλες τις στημένες φάσεις. Καθοριστική στο ματς και η απόκρουση του Βελλίδη στην πιο δύσκολη φάση γι’ αυτόν στον 18’.

 

Θυμηθείτε το λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ

SHARE